LA CATLLARÀS


Atenció : LA CATLLARÀS '09 - 28 de Juny

La Catllaràs 2009!

 

Ja hi tornem a ser, ja tenim gairebé a punt, una vegada més, una nova edició de La Catllaràs; la sisena Catllaràs que farem el proper dia 28 de juny a les 08:30 del matí. Com cada any, recomanem  fer les inscripcions per endavant, doncs a més d’estalviar-vos uns calerons, ens (i us) faciliteu la feina tots plegats en el moment de la inscripció, reduint cues i agilitzant els tràmits. De totes formes, a partir de les 07.00 del matí ja es podrà fer les inscripcions i lliuraments de dorsals.

 

Després de tot un any de molt moviment, hem creat una Secció Ciclista dins de l’entitat Amics del Catllaràs, inscrita en el registre de la Federació Catalana de Ciclisme, per a poder, unint forces, poder donar una nova empenta a la pedalada.

 

Enguany hem “retornat” als orígens, a La Catllaràs més autèntica, a aquelles primeres edicions amb un recorregut de la ruta mitjana de poc més de 30 kilòmetres però d’una bellesa i alhora duresa “singular”. Un recorregut apte per a tothom -d’uns 1.160 metres de desnivell acumulat, ideal per al practicant habitual al Btt- i que s’allunya fins als límits de Sant Jaume de Frontanyà per uns meravellosos indrets envoltats de fagedes, de boscos subalpins... travessant prats extensos i impressionants penya-segats... Per als que això els hi sembli poc, la ruta llarga s’allarga en 6 km (36 km en total) afegint un tram d’una llarga cinglera per a que hi gaudeixin els amants dels trams tècnics. Sens dubte, és un recorregut exigent per a gent preparada, doncs hi ha un increment del desnivell acumulat important, fins assolir els 1415 metres. Finalment, la ruta curta, perfecta per als novells, amb un recorregut de 16 km i escassos 550 metres però pensats per a que l’experiència sigui extraordinàriament positiva, amb sender. Com és habitual, molts dels corriols són optatius.

 

Com sempre, hi haurà diversos i abundants avituallaments durant el recorregut, en tots tres recorreguts i, l’entrepà de botifarra al final.

 

Insistim una vegada més que aquesta NO és una pedalada competitiva, sinó pensada per a gaudir d’un dia meravellós per l’entorn del Catllaràs, amb sortida i arribada al Poliesportiu de Sant Julià de Cerdanyola, al Berguedà.

 

Emporteu-vos banyador, doncs si les condicions meteorològiques (i climàtiques; a veure si la sequera ens deixa!!)) ho permeten, també obrirem la piscina gratuïtament per als participants, com ja s’ha estat fent en els darrers anys; a qui no li ve de gust una capbussada després d’un dia de bici?...

 

En vista de l’impressionant èxit del mallot “salamandrenc” de l’any passat, repetim tot i que amb un disseny i format totalment diferent, però igualment original... un magnífic mallot d’estiu per a tots els participants!. I al final, sortejarem un mallot signat per en J. Antonio Hermida!!!.

Ens veiem a la Catllaràs !!.

 

 

Amics del Catllaràs.

 

 

 

recorregut